چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

رسانه‌های صهیونیست: نصرالله بهترین تحلیلگر مسائل اسرائیل است

رسانه‌های صهیونیست:  نصرالله بهترین تحلیلگر مسائل اسرائیل است رسانه‌های رژیم صهیونیستی سید حسن نصرالله را بهترین تحلیلگر خاورمیانه در زمینه مسائل اسرائیل دانسته و ابراز داشتند که نیم میلیارد نفر در دنیا چشمشان به دهان نصرالله دوخته می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 07
کد خبر: ۲۵۳۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، أوهاد حمو تحلیلگر مسائل فلسطین در شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی تاکید کرد: [سید حسن] نصرالله بهترین تحلیلگر خاورمیانه در خصوص اوضاع اسرائیل است و به نظر می‌رسد ما را خیلی خوب می‌شناسد.

 

وی ادامه داد که نیم میلیارد نفر دنیا چشمان خود را به او دوخته‌اند تا واقعیت را برای آنها تشریح کند. او در سخنرانی امروز خود خطاب به افکار عمومی اسرائیل و همچنین مردم لبنان مطالبی را مطرح کرد و بخش قابل توجهی از سخنانش مربوط به داخل لبنان بود.

 

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز تاکید کرد که سید حسن نصرالله همچنان به تاکتیک جنگ روانی علیه اسرائیلی‌ها ادامه می‌دهد.

 

رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که بخشی از صهیونیست‌ها از اینکه سخنان نصرالله با حمله به سرزمین‌های اشغالی آغاز شود، وحشت دارند. این موضوع گاها در سالهای گذشته مشاهده شده است.

 

«سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنانی به مناسبت هفتمین روز شهدای حمله رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت گفت: حزب‌الله، ایران و یمن ملزم به واکنش هستند و دشمن در انتظار این واکنش است. دشمن گمان می‌کند هر صدای بلندی، واکنش بوده است. ما با شجاعت و تأنی رفتار می‌کنیم و انتظار یک‌هفته‌ای «اسرائیل» برای واکنش بخشی از مجازات است.

 

نصرالله گفت: در گذشته دشمن در مرزهای لبنان با نگرانی حضور داشت، اما اکنون تهدید حزب‌الله و ایران باعث شده تمامی «اسرائیل» در نگرانی به سر ببرد.

 

وی افزود: ان‌شاءالله پاسخ ما به تنهایی یا با همراهی جبهه مقاومت در پیش است. این پاسخ قوی، مؤثر و کارآمد خواهد بود. روزها و شب‌های پیشرو و تحولات میدان نبرد وضعیت ما و دشمن را مشخص می‌کند.این یک نبرد بزرگ است که در آن خون‌هایی والا و عزیز ریخته شده و حمله‌ای خطرناک صورت گرفته که هر پیامدی هم داشته باشد، مقاومت نمی‌تواند از کنار آن بگذرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار